Kinderdijk verlicht

van Jan Koppelaar

Kinderdijk verlicht van Jan Koppelaar

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 114331
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
87 gratis verzending!

Omschrijving

Eén keer per jaar zijn de molens van Werelderfgoed Kinderdijk verlicht. Vele fotografen stromen dan naar deze bekende plek in de Albasserwaard, Zuid-Holland, Nederland. De achtkantige molens en de blokkerse wip staan dan in het licht.
De avond was mooi, hoewel er geen uitbundige zonsondergang te zien was. Deze foto was een 'Lucky shot'. Eerder had ik al een andere opname gemaakt (zie: A bridge to far? - Kinderdijk). Deze foto maakte ik toen ik terugliep naar de auto. Soms zit het gewoon even mee!

Dit werk wordt aangeboden door Jan Koppelaar

Jan Koppelaar profielfotoJan Koppelaar (1984) is vanaf 2000 een enthousiast hobbyfotograaf. In 1999 kreeg hij zijn eerste analoge spiegelreflexcamera. Sindsdien combineert hij fotografie met het genieten van de natuur. Jan is een autodidact. Dat wil zeggen dat hij alles zelf aangeleerd heeft door veel naar foto's van andere fotografen te kijken. Hierdoor heeft Jan zich steeds meer aangeleerd. Jan woont in de Alblasserwaard. Dit gebied staat bekend om zijn mooie molens en landschappen. Jan is dan ook veel in dit gebied te vinden.Jan fotografeert met een Sony SLT-A58 en een Sony DLSR-A100. Daarnaast gebruikt hij verschillende lenzen

Alle werken